Середземноморський пиріг з оливками і овочами. Дуже смачне блюдо грецької кухні

Якщо ви хочете змусити свою сім’ю є більше овочів, тоді зверніть увагу на цей рецепт. У вас вийде такий смачний вегетаріанський пиріг зі середземноморської начинкою, що від нього неможливо буде відмовитися. Приготувати його дуже легко, із завданням впорається навіть недосвідчена господиня.

Отже, як приготувати вегетаріанський середземноморський пиріг з яєчно-молочної заливкою?

Інгредієнти

Для приготування такого вегетаріанського середземноморського пирога з заварним кремом вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • готове пісочне тісто тісто;
  • помідори стиглі – 1 штука;
  • масло вершкове – 2 столові ложки;
  • цибуля – 2 невеликі головки;
  • часник – 2 великих зубчики;
  • перець солодкий болгарський червоного кольору – 1 штука;
  • свіжий шпинат – 1 великий пучок;
  • оливки чорні без кісточок – 150 грамів;
  • суміш сушених трав для м’яса або риби – чайна ложка;
  • свіжа петрушка – 1 маленький пучок;
  • сир фета – 150 грамів;
  • сир чеддер – 150 грамів;
  • яйця курячі – 4 штуки;
  • молоко – один стакан;
  • сіль і чорний запашний перець (мелений) – за смаком.

Всі ці продукти легко знайти в найближчому супермаркеті або на ринку.

Підготуємо начинку для середземноморського пирога з оливками і овочами

Наріжте дрібно томати.

Анна Хилькевич має намір змінити ім’я своєї молодшої дочки
Слимаки бояться мою пекінську капусту. А все спасибі меленого перцю і гірчиці
21 рік тому Софі Марсо зіграла дівчину Бонда у фільмі “І цілого світу мало”

У великій сковороді на 2 столових ложках олії обсмажте нарізану кубиками цибулю і 2 подрібнених зубчики часнику. Овочі повинні стати прозорими, ароматними і ніжними.

Через 3 хвилини в сковороду додати нарізаний кубиками червоний перець і тушкувати ще 3 хвилини, поки перець не стане м’яким.

Після дрібно порізати шпинат і петрушку, додати зелень до тушкованим овочам, туди ж відправити розрізані навпіл оливки, приправити суміш сушеними запашними травами. Витримати на середньому вогні під кришкою близько 5 хвилин, поки шпинат не стане м’яким.

Зніміть начинку з вогню і додайте сир фета і помідори. Відкладіть, щоб маса охолола.

Окремо збийте 4 яйця, 1 склянка молока, сир чеддер. Все це посоліть і поперчіть за смаком.

Випічка

Акуратно розкачайте пісочне тісто, викладіть його в форму у вигляді корзинки (ємності), всередині рівномірно розкладіть начинку, а зверху все залийте яєчно-молочною сумішшю.

Торт “Зоряна ніч” для фанатів Ван Гога: покроковий рецепт з фото
Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин
Готую крем-брюле за особливим рецептом: додаю в десерт мелену каву

Розігрійте духовку до 200 градусів і поставте форму в духовку.

Випікайте пиріг з яєчно-молочної заливкою протягом 50-55 хвилин, поки начинка не буде готова, а скоринка не стане золотисто-коричневого кольору.

Готовий пиріг остудіть, наріжте на порційні шматки і подавайте до столу.

Тепер ви знаєте, як смачно приготувати вегетаріанський середземноморський пиріг з яєчно-молочної заливкою. Спробуйте найближчим часом приготувати це чудове блюдо без м’яса для вашої родини.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code