Часникодавка та інші предмети, які заборонено використовувати на деяких кухнях ресторанів

Для кухаря кухня – це справжнє царство, де він створює свої смачні шедеври. Щоб максимально налаштуватися на процес готування, простір не повинно бути захаращене непотрібними предметами. Професіонали в області кулінарії розповідають, які інструменти вони не дозволяють використовувати на кухні. Деякі з них можуть чимало вас здивувати.

Мікрохвильова піч

Мікрохвильові печі поширені на багатьох домашніх кухнях, але шеф-кухар Маркус Самуельсон з Red Rooster Harlem та нещодавно відкритого гриль-бару Streetbird їм мало симпатизує.

Він каже, що мікрохвильовки йому не подобаються, і він рідко ними користується.

За словами кухаря, усе, що можна приготувати в мікрохвильовій печі, краще готувати в звичайній печі або духовці.

Ложка

Напевно, дивуватися нічому. Що не так з ложками?

Насправді нічого, як каже шеф-кухар Грег Дентон і співвласник ресторану Ox в Портленді. Він вважає гарну дерев’яну ложку однієї із самих необхідних предметів для приготування їжі.

Але фетишизація ложок – це те, чого він не може винести. Він каже, що може оцінити наявність однієї або двох хороших ложок, але в даний час здається, що кожен молодий шеф-кухар має цілу колекцію. Кухар дуже злиться, коли йому потрібен металевий або гумовий шпатель або пари затискачів, і все, що в них є, це колекція ложок для ретрогаражных розпродажів.

Круглі форми

Едвард з «Магнолії 610» в Луїсвіллі не виносить круглих форм. Він каже, що ненавидить, коли формують їжу на тарілках. За його словами, кухарі повинні взагалі перестати їх використовувати.

Часниковий прес

Алон Шая з міста Доменики в Новому Орлеані каже, що не любить чеснокодавкі. Вони знищують часник і вичавлюють з нього всі поживні речовини.

У Чарльза Фана, кухаря і власника Slanted Door в Сан-Франциско, є більш простий підхід. Він просто не купує речі, які йому не подобаються, і це відмінний принцип для життя.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code